Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Alay ediyorlar..

Bu ülkede trafiği adam etmeye çalışan bir avuç gazeteciyiz, ama durum umutsuz.. Geçen gün Rahşan Haber Türk'te "Trafik açılımı ne zaman" diye soruyordu.
Terörden öleni her gün katlıyor, trafik katliamı, medya dahil, kimsenin umurunda değil. Ama umurunda olanlar var. Bir Alman televizyonu, alenen dalga geçmiş bizimle..
Hüseyin Kaya'nın yolladığı nota bakar mısınız?.

***

Geçenlerde bir Alman kanalında "Türkiye'de trafik ve Ehliyet" konulu bir program vardı. Türkiye'de yaşayan bir Alman gazetecisinin ehliyet alma macerasını izledik.
İstanbul'daki trafik kargaşasından tutun da, polislerin vurdum duymazlığına kadar her şey gözler önüne serildi
.
Kendini Almanya'da sanan zavallı gazeteci, kurallara uymaya çalıştıkça hem korna yedi, hem de direksiyon hocası tarafından kuralları ihlal etmesi yönünde teşvik edildi.
Orada polis olmasına rağmen kırmızıdan vızır vızır geçenleri görünce adamcağız ne yapacağını şaşırdı. En utanç verici olanı ise imtihan sırasında gerçekleşti. Kapalı bir şeritte 500 metre düz gidip geri döndükten tam 1,5 dakika sonra eline ehliyet tutuşturuldu.
Bir Türk Vatandaşı olarak utandım doğrusu..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA