Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Çirkin gazetecilik..

Cengiz (Semercioğlu) yazıyor.. Hande Yener'le yemek yerlerken, magazinciler gelmişler, çekmişler.. İzin vermiş Cengiz.. Sonra bir bakmış ki, Fox TV'de sadece görüntüler değil, konuşmalar da var. Meğer ortam dinlemesi yapıp konuşmaları kayıt da etmişler..
Cengiz "Bu ne ayıptır" diyor.. "Peşini bırakmayacağım" diyor..
Dilerim bırakmaz.. Dilerim bu ayıbın cezası çok ağır verilir. Yapılan iş suç çünkü..
Fox, böyle haberlere bayılıyor. Şahan- Berrak haberini (!) hatırlayın.. Berrak'ın balkonunun altında sabaha kadar nöbet tutup çekmişlerdi hani..
"O kameraman oraya nasıl gitti" diye bir tahmin yapmıştım. Tahminin dayandığı ana noktaları da, durup dururken beni arayan ve çekimle ilgili çok ama çok ilginç bilgiler veren Fox Haber Müdüründen almıştım.
Sonra ayni müdür, Şahan'dan ağır fırça yemiş olmalı ki, bana da saldırdı. Bu arada, Şahan beni mahkemeye vermeye kalktı. Ancak savcılık, ortada bir hakaret, aşağılama olmadığı kanısına varıp davayı reddetti.
Şimdi haber alıyorum ki, Berrak, Fox'u dava etmiş. Bu şunu gösteriyor.. Fox kameramanını evinin balkonunun altına davet eden kesinlikle o değil..
Daha komiği Cengiz..
Benim için sallamadık laf bırakmayan Fox, şimdi benden yardım istiyor. "Senin davan nasıl reddedildi, dosyayı bize yollasana" diye.. Pes!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA