Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Geçmiş olsun!..

Kırk kez benim başıma geldi.. Dekor uğruna, olmadık yerlere yapılan basamaklara işaret koymuyorlar. Kaç kez ayağım burkuldu. "Yahu fosforlu boya ile basamağı göze sokun" diyorum. Boş laf.. Amerika'da yaşasam ve başıma gelse, dolar milyoneri olmuştum, tazminatlardan. Ama bizde aldıran yok.. Olmayınca, Gencay Hanım (Gürün) "Deniz Temiz" gecesinde, hem de salonun ortasında, böyle çok iyi saklanmış bir basamağı görmeyince düşmüş, kalçasını kırmış. Ameliyat. Platinle tutturmuşlar. Şimdi hastanede. Tam iyileşir dilerim. Yoksa topal yaşayacak.. Tam da yeni oyununu hazırlarken..
Bir Noel Coward bulmuştu, bana nasıl coşku ile anlattığı.. Sonra söz verenlerin kıvırtmaları başladı.. Önce erkekler.. Sonra kadınlar.. Nihayet "Müjde" demişti telefonda "Cihan Ünal ve Hande Ataizi ile provalara başladık.."
"Hande için çok sevindim" dedim.. "Bu kız müthiş bir sanatçı.. Ama özel yaşamında özensizlikler bahane edilerek yerden yere vuruldu. Hak ettiği yere gelemedi. Bu Noel Coward, Hande'yi yerden yere çalanların nasıl yanıldıklarını kanıtlayacak.."
Gazetede Gencay Hanımın kaza haberinin yanında bir başka haber:.
"Hamile Hande Ataizi, çocuğunun düşme tehlikesi olduğu söylenince, provaları durdurdu.." "Buyrun burdan yakın" derken bizim gazetede okudum. Hande provalara devam ediyormuş.. İnşallah öyledir..
Geçmişler olsun Gencay Hanım..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA