Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Neyin birincisi..

TAM sayfa reklam.. 2010 yılı haberler birincisi olmuşlar.. Kanal adı, sunucu adına gerek yok. Mesele onlar değil çünkü..
Ayni ilanda görüyorsunuz ki, 2010'un en çok izlenen ana haberlerinin reytingi 5.04..
Yani, tercümesi.. Bu ülkede her yüz televizyondan 5'i, sadece beşi, o tam sayfa reklamı haberler sırasında o kanala açık.. Onun da yarısı, ondan evvel iyi bir dizi vardır da, açık kalmıştır, ya da sonra dizi başlayacaktır, başını kaçırmayalım diye. Yani gerçek izleyici reytingi 2'yi geçmez.
Öteki kanallar bunun da altında.. Yani hepsini toplasanız, bu ülkede ana haberler başladığında açık televizyonların toplamı yüzde 20'yi geçmiyor. Bir evde ortalama 5 kişi yaşar. Evlerin yüzde 80'inde televizyonlar ana haber saatinde kapalı yahu.. Beş kişiden biri de mi merak etmiyor dostlar.. Bunun övünülecek neresi var?. İnsan utanır..
Kimse kimseyi kandırmasın. Bu ülkede TV haberciliği yok. Anchormanlik, yani haberi kovalayıp sunmak hiç yok. Hepsi ajanslardan gelen ayni filmleri kullanıyorlar, sadece sunucuların adı değişik o kadar.. O yüzden de ana haberler izlenmiyor bu ülkede..
Gerçek bu..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA