Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Güzel şeyler..

Bu ülkede güzel şeyler de oluyor.. Ama onları okuma şansınız da az, eğer içinde mini etekli ve frikik veren hatun kişiler yoksa..
Mesela..
Siz bu satırları okurken, İstanbul'da, dünyanın dört bir yanından gelmiş 450 diş hekimi var, aileleriyle birlikte.. Dünyanın en seçkin diş hekimleri bir mesleki kongreye katılırken, aileleriyle, İstanbul'un güzelliklerini de dolaşacaklar..
Kongre turizmi, sektörün en değerlisi.. Çünkü en pahalı, en harcayan turisti getiriyor. Bu 450 ailenin İstanbul'a bırakacağı, Antalya'da "Her şey dahil" ci 4500 aileden fazla..
Haberin asıl güzel yanı şu.. Toplananlar Avrupa Estetik Diş Hekimliği Akademisi üyeleri.. Bu akademinin başkanı da, ilk defa bir Türk Hekimi.. Galip Gürel..
Diş Estetiği konulu çalışmaları, kitapları ve sunumları ile dünya çapında üne kavuşan Galip Gürel.. Kongrede diş estetiği konusunda çığır açacak bildiriler sunuluyor..
Dr. Galip Gürel "Amacımız, dünyanın en ünlü kişilerinin diş hekimi olan konuklarımızın, İstanbul'dan birer kültür ve turizm elçisi olarak dönüp, ülkelerinde tüm hastaları ve yakınlarıyla, İstanbul'un güzelliklerini paylaşmalarını sağlamaktır" diyor.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA