Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Sina!..

Okuduğum köşe yazarları giderek azalıyor.. Dedim ya, yaşım ortada.. Vaktim az ve çok kıymetli.. Daha gazeteyi elime almadan neyi, nasıl yazacaklarını bildiklerimle artık vaktimi ziyan etmiyorum. Kazara atlarsam biri nasıl olsa "Bugün falanı okudun mu" diyor, dönüp okuyorum..
Dünyanın en çok köşe yazarlı medyasının, "Yeni şeyler söyleyenlere" ihtiyacı var..
Yani aslında "Yeniler"e ihtiyacı var. Elde de var, aslında..
Sina Koloğlu mesela.. Yıllardır, TV eleştirmeni diye konuya sıkışmış.. Bizde ve HaberTurk'te tiryaki olduğum Özay Şendir, "İstanbul" diye bağlanmış, Star ekinde..
"Tarkan 7 ödül için 7 defa sahneye çıkmıyorsa, kabahat Tarkan'da değil, o ödülü 7 defa sahneye çıkacak değere ulaştıramayan Kral TV'dedir" diyor, Sina.. Haklı ve cesur..
Biz de bir takım ödülleri adam yerine koymayanlara kızıyoruz. En başta da ben kızıyorum ama, mesele, ödül'ü ödül yapmak..
Sina'nın dediği gibi, Kral, Grammy, Antalya Emmy olursa, sanatçılar koşa koşa gelir, coşa coşa alırlar, heykelciklerini..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA