Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bu "Şike" değil mi?

Trabzonspor, son maçına üç kaleciyle çıktı. Federasyonu aldatmak için.. Bu ülkede yabancı sayısını arttıra arttıra sonsuza getiren eyyamcı federasyonlar, sözüm ona alt yapıyı, bu ülke gençlerini de desteklemek için bir sahte kural koydular. Sahaya çıkacak 18'de, alt yapıdan gelmiş iki futbolcu olacak..
Eee.. Yok.. Ne yapsın Trabzon?.. Alt yapıdan yetişmiş üçüncü kaleciyi de kulübeye koydu. Kural tamam.. Federasyon da mutlu, Trabzon da..
Peki ya bu rezil ayıp?..
Nerde bu ülkenin medyası?. Nerde sporu geçtik, onlar kulüpçü.. Köşe yazarları nerde..
Bu hile de, bir yerde aleni şike değil mi?.,
Trabzon, Trabzon'ken, yani arka arkaya altı kez şampiyon olurken, hatırlayın. Takımın nerdeyse tamamı, Karadeniz çocuklarıydı.. "Topu" diyemediği için "Dobi bana at" diye bağırdığı için adı Dobi Hasan kalanlar dahil..
İki usta hoca vardı, Trabzon'da..
Biri Ahmet Suat Özyazıcı. Trabzonlu.. Öteki, Özkan Sümer.. O da Trabzonlu.. Biri A takımın başındayken, öteki Alt Yapıyı yönetirdi. Öteki A'ya geçince, beriki Alt Yapıya.. Harika bir rotasyon. Trabzon hep emin ellerde. Bugünü ve yarını ile..
Bu organizasyon Trabzon'u şampiyon, Trabzon'u oyuncu kaynağı yaptı.. Sonra..
Özkan Hoca da, Ahmet Suat Hoca da emekli olup kenara çekildiler. Trabzon alt yapıyı unuttu. Dışardan on para etmez adamlara ödenen paralarla gene yığınla genç yetiştirilecekken, federasyonun göstermelik, sahte kuralını aşmak için sahaya üç kaleci ile çıkacak hale gelindi..
İşte Türk futbolunun hali pür melali budur..
İşte milli takıma adam bulamaz hale gelmemizin sebebi budur..
Sınırları, on para etmez, ama ucuz yabancılara, sınırsız açan "Eyyam" kararları almak ve zevahiri kurtarmak için konan alt yapı kurallarındaki şikeleri bile görmezden gelmek..
Yaşasın Türk Futbolu..
Yaşasın Türkiye Futbol Federasyonu..
Ben de neler yazıyorum.. Yazıklar olsun bana!. Hain miyim ben neyim?.. Bu yazıyı sakın okumayın ve okutmayın.. Yarın milli maçımız var yahu..
Maazallah, istenmeyen bir sonuç çıkarsa, kabahati bana atarlar haklı olarak!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA