Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Mantık!..

Bugünkü "Fit" durumumu, yani fazla 15 kilodan bir daha geri dönmemek üzere kurtulmamı sağlayan sevgili dostum Dr. Hasan İnsel aradı..
"Bir programım var, konuğum olur musun" dedi.. "Sana can feda doktor" dedim.. "Nerde?.." "htv" dedi..
"O ne" dedim.. İlk defa duyuyorum.. Meğer bizim Nuri, televizyon kurmakla ünlü Nuri Çolakoğlu yeni bir tematik kanal kurmuş.. Digitürk 61, D- Smart 70'de..
Gündüzleri, sokaktaki adama, sıradan insanlara, hem anlayacakları, hem hoşlanacakları dilden hayat ve sağlık programları yayınlayacak. Gece yarısından sonraki programların muhatapları tıp uzmanları olacak.
Onlara tıp dünyasındaki son gelişmeler nakledilecek..
Kalktım gittim.
Doktor "Sunucu benim, bu da htv diye sağlık konuşacağız zannetme" dedi, "Havadan sudan.."
Başladık.. Laf lafı, laf kapıyı açtı.. Bir ara nasıl olduysa "Mantık" noktasına geldik.. "Doktor" dedim.. "Lise üçe başladık.. Yeni kitapları karıştırıyorum.. Mantık dersi son sınıfta başlıyor.
Ben de merakla kitabı karıştırıyorum.. Babam arkamda durur bana bakarmış.. Omzuma dokundu.. 'O elindeki kitap eksik' dedi, daha içine bakmadan.. "Nasıl yani" dedim.. "O kitap sadece Sokrat Mantığını anlatır. Oysa dünyada üç çeşit mantık vardır.. Sokrat Mantığı, Asker Mantığı, Kadın Mantığı.. Bu üç mantıktan biriyle, öbürünü yargılama sakın. Bu öğüdümü asla unutma" dedi.. Güldüm geçtim o gece..
Babamın ne kadar haklı olduğunu, hayatıma kadınlar girmeye başlayınca ve 2 sene süren askerliğimde öğrendim..
Nasıl mı?..
Sohbette anlattım. Burda yerim pek yok..
Hasan Doktorum "Tekrar tekrar yayınlıyorlar" dedi.. Bir gün rastlarsınız..
Bu arada, htv'yi boş zamanlarda yoklayın.. Çok ama çok ilginizi çekecek şeyler göreceksiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA