Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Halk değil, "Halt" otob

Halk Otobüsleri demek, denetimsizlik, başı boşluk mu demek?.. Kim denetleyecek?.. Kendi otobüslerini denetleyemeyen Belediye mi?.. Güldürmeyin beni..
Ama birilerinin İstanbul halkına artık sahip çıkması lazım..
Tabakhaneye gitme zorunda olan bir Halk Otobüsü geçen hafta 10 çocuk annesi bir kadını öldürdü. Suna Düzyol, otobüsten inerken, bir ayağı yerde, öteki otobüsteyken, gaza bastı şoför efendi. Suna Hanım 15 metre sürüklendi. Çığlık bağrış, cinayet arabası durduğunda artık çok geçti.. Peki şoför ne oldu?. O otobüsün sahipleri ne oldu?. O otobüsleri böyle başı boş bırakanlar ne oldu?.
Suna Düzyol öldüğü ile kaldı, her zaman olduğu gibi..
Kış bastırınca, bu hurda yığınlarından şikâyetler de arttı.. En çok şikâyet, soğuklar. Otobüsler buz gibi.. Çünkü çoğu tarihi arabaların kaloriferleri çalışmıyor. Bunlar nasıl muayeneden geçmiş, nasıl, hem de toplu insan taşıma aracı olarak kullanılıyor bilen beri gelsin..
Altından metro hattı geçen Zincirlikuyu- Taksim arasında bu otobüsler niye işliyor?. Metro üst trafiği rahatlatma aracı değil mi?. Altta metro giden güzergahın üzerine otobüs koymak, hangi müthiş zekanın işi, onu bilen var mı?.
İstanbul sahipsiz. İstanbul plansız.. İstanbul yönetilmiyor..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA