Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Türkiye'nin utancı!..

Evet.. Bunlar hayvan da değil, hayvan oğlu hayvan.. Ekrandaki görüntüler insanın kanını dondurur.. Başbakan izledi mi?. İçişleri Bakanı izledi mi?. Adalet ve Spor Bakanı izledi mi, bu hayvan kere hayvanları.. Bu katilleri, bu canileri.. İnsanlığı, sporu öldürenleri.. Bu ülkede insanlara, insan gibi spor yapma ve seyretmeyi haram eden, dünyada ne kadar küfür varsa onların hepsini hak edenleri..
Tamam.. Bunlar insanlık dışı yaratıklar.. Bunlar maça seyir değil, kavga için geliyor, kavgayla besleniyorlar. Bunlar organize çeteler.. Hepsi biliniyor.. Hepsi bir avuç, Sayın Başbakan.. Sayın İçişleri Bakanı.. Sayın Adalet ve Sayın Spor Bakanları..
Ülkeyi bu bir avuç hayvana mı teslim edeceğiz.
Bu ülkede devlet, bu ülkede devletin gücü yok mu?.
"Derbilere sadece ev sahibi takımın seyircisi gelir" diye Anayasal bir hakkı ayaklar altına alıp "Yasak" kararı çıkardınız, bu ülke güvenlik kuvvetlerinin ve adalet mekanizmasının acizliğini adeta ilan ederek..
Bu aşağılık yaratıkları korkutacak bir Spor'da Şiddet Yasası çıkardınız ama, her partinin oy hesaplarına denk gelen politik düşüncelerle uygulamaya koymadan oy birliği ile değiştirip hafiflettiniz..
Ama o hafif yasa bile uygulanmıyor..
Güvenlik güçleri görev yapmıyor.. Savcılar görev yapmıyor..
Bir uyuma ve uyutma..
Ama hayvanlar hep uyanık..
Pazar günü Manchester Derbisi izliyorum. Bir hayvan da orda var. Ferdinand'ın kaşına sert bir şey fırlattı. Görüntüde İngiliz Polisler vardı, 30 saniye sonra.. Atan anında belirlenmişti ve göz altına alınıyordu.
Hem de engelliler maçında "Geliyorum" diye bağıra bağıra gelen olayda bizim polisin nasıl aciz kaldığı gene görüntülerde var.
Sayın Başbakan,
Lütfen sorunuz.. Kaç hayvan göz altına alındı, kaçı tutuklandı.. Kaçı hakkında dava açıldı?.
Öyle gözü dönmüş ki hayvanların, bir engellinin her şeyi tekerlekli sandalyeleri bile parçaladılar.. Binlerce liralık onlarca sandalye kullanılmaz hale geldi..
Polis biber gazı sıkma dışında mücadele ve müdahale yolu bilmiyor. Hele önlem almayı hiç bilmiyor.. Sıkmışlar gazı.. Göz gözü görmüyor.. Arabası kırık engelli o gazlardan nasıl kaçar düşünmüyor bile..
Bu olay uygar bir ülkede olsa, bugün ne Basketbol Federasyonu kalmıştı, ne İçişleri, ne de Spor Bakanı..
Bizde.. İki günde unutulur gider..
Bile bile ölüme gönderdiğimiz "Kurtarma Botu Kaptanı"nı unutmadık mı?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA