Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Eski günlerdeki gibi..

Ne zamandır elim değmedi yazmaya.. Göreli 15 gün oldu nerdeyse..
Valla bakmayın eleştirmenlerin ne dediğine..
Ağız tadıyla bir gangster filmi izlemek istiyorsanız, eski günlerdeki gibi.. Hani George Raft'li, James Gagney'li, Humprey Bogart'li gibi, Suç Çetesi/ Gangster Squad'e gidin ve keyfinize bakın..
1950'li yılların başında Los Angeles'i ele geçirmek isteyen Mickey Cohen'in yaşam öyküsünden alınmış bir film.. Adam, polisi de, yargıyı da ele geçirmiş..
Kurduğu "Kara İmparatorluk"a zarar veren bütün kanun adamlarını görevden aldırıyor, yok ediyor.. Bir idealist polis şefi, savaş için, ayni metotlara baş vuruyor. Bir gizli çete kuruyor. Adamlar polis kimliklerini bir kenara bırakıp saldırıya geçiyorlar..
Film bu "Kanunsuz savaş"ın hikayesi işte..
Ekip de müthiş.. Mickey Cohen!'de Sean Penn harika.. İdealist polis şefinde emektar Nick Nolte, kurulan gizli çetede Josh Brolin, Ryan Gosling başta herkes çok çok iyi oynuyorlar. Ruben Fleischer de müthiş çekimler yapmış..
Daha ne olsun!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA