Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bir başka Romeo Jülyet!..

Gerçekten bir başka.. "Romeo Jülyet'in Shakespeare'den bu yana uyarlanmadık yanı mı kaldı?. Yüzlerce film, opera, operet, müzikal, oyun, roman, öykü, şiir..Aklınıza ne gelirse" derseniz haklısınız ama, ben de haklıyım..
"Batı Yakası'nın Hikâyesi"nde Shakespeare Ustanın Capulet ve Montegue aileleri, New York sokaklarının iki gençlik çetesiydi.. Burada, müzikal değil, dans tiyatrosu var ve..
..ve bu dans tiyatrosunda Jülyet'in ailesi Capuletler, Latin/ Salon dansı grubu Caputanlar,, Romeo'nun ailesi Montagueler ise hip hop grubu Monte Krewlar olarak çıkıyor karşımıza.
Amerikan'ın en seçkin Modern Dans guruplarından "American Dance Theatre Odyssey'i, Rusların klasik Kuğu Gölü'nden sonra ayni sahnede izlemek, ilginç olacak.
Gurupta, bale, caz, modern dans, salon dansları ve hip hop gibi çok çeşitli dans stillerinin her birinde yıldız 30 dansçı var.
"Romeo Juliet Today" yarın gece başlıyor, dikkat.. İşte program..
Çarşamba, Perşembe, Cuma 21.00, Cumartesi 15.00 ve 21.00, Pazar 15.00'te.
Biletix: 0216 556 98 00
www.biletix.com
TİM: 0212 286 66 86
www.timshowcenter.com

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA