Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Fatih Merter!..

Fazla vaktiniz yok.. Çünkü Ekav'daki sergi yarın kapanıyor.. Koşun ve de özellikle Yerebatan Sarnıcı içindeki Şehir Hatları vapurunun fotoğrafını görün.
Evet!.. Resim değil, fotoğraf.. Fait Merter'in Ekav'daki ikinci fotoğraf sergisi bu.. Objektifle, agrandizörle, sihirbaz gibi oynuyor, parçalıyor, birleştiriyor, ayrıntıları tekrarlıyor ve ortaya bir "Tablo" çıkarıyor.. Bakmaya doyamıyorsunuz..
Milano'da açmış sergisini.. Orada Venedik ve Vatikan ana tema.. Burada İstanbul da girmiş işin içine.. Harika işler var ama en çarpıcısı, Yerebatan'da şehir hatları vapuru..
Tam da Dan Brown'un İstanbul'da geçen son romanı piyasaya çıkarken.. Brown orda, Ayasofya'nın altına dalıyormuş. Müthiş bir şey bizim için..
Adam dünyanın en ünlü müzesi Louvre'u yazmıştı, Da Vinci Şifresi'nde.. Kapısında Allahın günü yüzlerce metre kuyruk olan müzenin izleyicisini katlamıştı. Romanda okuduğu yerleri görmek isteyenler de düşmüştü Paris yollarına.. Şimdi de koşarlar, İstanbul'a, Sultanahmet Meydanına, Ayasofya için..
Dan Brown Ayasofya'nın altına dalarken Fatih, Yerebatan'a vapuru sokmuş bile..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA