Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Güfteyi söylemek..

Alaturka hasretime ilaç olan bir program sundu pazar sabahı, Sevgili Simge (Fıstıkoğlu), HaberTurk'te.. Nusret Yılmaz ve Ayşe Ekiz saz arkadaşları eşliğinde canlı müzik yaptılar ve birbirinden güzel şarkılar söylediler..
Ada Sahillerinde'nin ardından Simge "Bu şarkıyı hele yazları dinlemeye bayılırım" dedi.. Öyledir.. İstanbul'da yazı, Adayı en güzel anlatan şarkılardandır. Enfestir sözleri de, müziği gibi..
Nusret Yılmaz da altını çizdi..
"Hocamız, besteyi değil, güfteyi söyleyin, derdi bize.." dedi..
Nasıl güzel bir deyiş.. Alaturka gerçekten güftesi ile öne çıkan bir müzik. Ondaki deyişleri, imajları başka müzikte pek bulamazsınız..
Programın birinci bölümünde bir genç edebiyatçı ile bir saat konuştu Simge.. Bence Amerikan TV'lerinin Talk Showlarını izlemeli..
Adam ta Los Angeles'tan altı saat uçak yolculuğu ile New York'a geliyor, mesela Johnny Depp.. David Latterman Show'da kaldığı süre 10 dakika..
TV'de zaman ve tempo o kadar önemli ki.. Bol konuk almak, müzikle, konukları da serpiştirmek gerek..
Simge'nin zorluklarını biliyorum. Ama zorluklar ne kadar büyükse, başarı da o derece büyük olur, hayatta..
İkincisi.. Kıyafet danışmanını mutlak değiştirmeli.. Seçimleri tatsız.. Son zamanlarda sanki biraz daha kapanır gibi mi oldu, bana mı öyle geliyor?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA