Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Hafta sonu yazıları..

Geçen hafta sonunun en hoşuma giden sayfasının altında Nur Çintay imzası vardı.. "Çift'lik Halleri" çok şirin haplardan oluşan bir analiz derlemesi.. Beren- Kenan'la başlayıp ünlü çiftlerimizi anlatıyor..
HaberTurk'te Levent Özçelik bir Milano anlatmış ki, en çok gittiğim ana en az sevdiğim İtalyan kentlerindendir, öyle anlatmış ki, gidesim geldi.
Kadir Kaymakçı tüm spor yazarlarına ders vermiş gene HaberTurk cumartesi ekinde.. Bir Sercan Yıldırım anlatmış ki, tüm genç futbolcular kesip ceplerine koysunlar ve günde güç defa okusunlar..

***

Kelebek ile Günaydın'ın, iki büyük rakip Hürriyet ve Sabah eklerinin tıpkısının aynisi başlık, fotoğraf ve haberle çıkmasını eleştirmiş, Sabah'ın yeni magazin ve ekler sorumlusu, deneyimli gazeteci, yakın dostum Şengül Balıksırtı'na "Şu havuz sisteminden vazgeç. Sayfaların 'Özel' olsun" demiştim.
Mevlut Tezel, kardeşim Günaydın'daki köşesinde uzun uzun yanıt vermiş.. Niye öyle olduğunu anlatmış da anlatmış..
Hürriyet Magazin ve ekler sorumlusu Selim Akçin'den de iki satırlık bir mesaj geldi..
"Hıncal ağbi.. Çok haklısın. Arkadaşlar da haklı olduğunu kabul ettiler.. Bizi hep uyar, olur mu?."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA