Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Niye kaybettik?..

Hiç kimseyle tartışmam.. Bu ülkede "Olimpiyat" deyince her şeyden vaz geçen bir medya mensubu varsa, o da benim.. Evvelden birkaç kişiydik.. Cüneyt Ağabey (Koryürek), Kenan Onuk, Nuyan Ağabey.. Bir iki daha.. Cüneyt'le Kenan gittiler.. Nuyan Ağabey köşesine çekildi. Piyasada tek kaldım..
Bu yüzden Olimpiyat üzerine konuşma hakkı olan biri varsa, çekinmeden söylüyorum, benim..
Ama Arjantin öncesi, yazmadım ve konuşmadım pek..
Şimdi de yazmıyor ve konuşmuyorum.. Çünkü bugün herkes birbirine sövmekle meşgul.. Oysa eğer 2024 oyunlarına talip olacaksak ve bu defa almak istiyorsak, böylesi sövüşmelere değil, derinlemesine analizler ve tartışmalara ihtiyacımız var.
Ben analizlerimi size aktaracağım, ama bu sövgü fırtınasında yazmak ve konuşmak, çöpe atmaktan farksız. Ortalık biraz durulsun, niye kaybettiğimizi ve nasıl kazanacağımızı ayrıntılarıyla anlatacağım.. Belki bir dizi yazıyla.. Belki o zaman "Bu adam ne diyor" diye merak edip dikkatle okuyan bir kişi çıkar..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA