Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Semiha Berksoy!..

Semiha Berksoy adı dünya durdukça yaşayacak bir anıt.. Genç cumhuriyetin ilk uluslararası gururlarından.. Kızı sevgili dostum Zeliha onun ölümsüzlüğünü sağlayacak vakfı kurdu. Yaşatmak için müthiş bir savaş veriyor yıllardır.
Vakıf, Semiha adına Opera Ödülleri ihdas etti.
Mesut İktu (Eş başkan), Prof Gürer Aykal, Doğan Hızlan, Pınar Türenç, Tufan Türenç başta seçkin bir jüri yılı değerlendiriyor...
"Semiha Berksoy Özel Ödülü" İzmir Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi'ne verildi. Karşıyaka Belediyesi sanat alanında harika işler yapıyor gerçekten.. "Ferhan Onat Onur Ödülü" soprano Ayşe Sezerman'ın, "Mustafa İktu Onur Ödülü" bas Tuncay Kurtoğlu'nun oldu. "Yılın En İyi"leri şöyle..
Orkestra Şefi: Ankara Devlet Opera ve Balesi şeflerinden Alessandro Cedrone.. Kadın Sanatçı: Soprano Birgül Su Ariç.
Erkek Opera Sanatçı Tenor Hüseyin Likos Türk Operasına Emek Veren Yabancı Sanatçı: Soprano Otilia Radulescu İpek. Genç Kuşak Sanatçısı: Bariton Bahadır Noyan Coşkun..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA