Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yılbaşı Tolga'nın..

Yılbaşı gecesinin TV reytingleri, Tolga Çevik'i birinci yapmış.. Bu yıl Ezgi Mola'nın da eklenmesiyle yeniden başlayan eski Komedi Dükkânı, yeni Arkadaşım Hoş Geldin en çok izlenen program olmuş. Şaşmadım. Biz de onu izledik, Ankara'da ailecek.. Hep birlikte aile yemeği yedikten ve gençleri kendi eğlencelerine yolladıktan sonra, geride kalan biz, birinci kuşak, televizyonun önüne oturduk ve başından sonuna Tolga'yı izledik. Kibariye, Volkan Konak ve Mustafa Sandal da, bu senaryosu olmayan komedinin oyuncularıydılar, özel gece de.. Üçü de harikaydı. Hem kıvrak zekâları, hem oyunculuklarıyla..
Reytingleri yorumlayanların, Cem Yılmaz'da yanıldıklarını düşünüyorum.
Cem'in geride kalmasında suç, kanalındaydı.
Cem Yılmaz, stand up yapıyor. Ekran karşısına oturacak, tek kelime konuşmadan izleyeceksiniz. Peki tam yemek saatinde bu mümkün mü?.
Herkes masa başında ve yeni yıl sohbetinde iken, susup da ekrana nasıl bakılır?. Bunu dahi düşünemeyen nasıl televizyon yönetir..
Yemek zamanı, lafı az, müziği bol kanal arar, evde olanlar.. Biz de öyle yaptık zaten.. Bir yabancı kanal bulduk.
Yemek sonrası ekranın karşısındaki koltuklara kurulduk. Çaylar, kekler, mısırlar, kestaneler.. Tolga işte tam o saatteydi..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA