Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

İzzet'in Cadde'si?.. Iııı. Ihh!..

Hem de nasıl merakla bekliyordum, tuttuğunu altın eden İzzet'in Cadde'sini.. TrumpTower'ın terasında aylardan beri hazırlanıyordu. Pek fazla umudum yoktu açıkçası.. Çünkü Trump, arkasındaki büyük medya gurubuna rağmen tutmamış, Astoria yoluna girmiş gibi görünüyordu. Ne zaman gitsem loş ve boştu..
Bu kentte gene tuttuğunu altın edenlerden Rasim Özkanca (Borsa gurubu), İngiltere'nin ünlü Duke'u ile Trump'a ortak yatırım yaparken "Yapma" demiştim, Rasim'e.. Ne yazık dediğim çıktı. Duke kısa zamanda kapandı..
İzzet'in oraya kalabalıklar çekebilmesi için harikalar yaratması lazımdı.
Huysuz'u izlemek için AVM'ye gittiğimde Cadde'ye de uğradım. Tam zamanı, yani akşam saat 8.00.. Bu saatte bir yeme içme caddesinin dolu olması gerek..
İki tur attık Ünal'la.. Yığınla mekan ama insan yok.. Gene loş, gene boş..
İzzet de bilinen AVM fastfood görüntüsünün pek dışına çıkmamış.. Markalar da genelde öyle zaten..
En sevmediğim şey, insan manzarası olmayan yerde yemek yemektir. Sonunda Ünal'a "Boş ver" dedim. AVM girişindeki Midpoint'e döndük gene.. Trump'ın dolu olan tek yeri.. Güçlükle iki kişilik bir yer bulabildiler.
Mekan keyifli, servis harika ama lezzette büyük düşüş var gibi geldi bize.. Aman Midpointçiler dikkat!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA