Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Namık Ağabey'in gazetesi..

"..Florya'daki kötü gidişin nedenleri üzerinde araştırmalar yapan Başkan Ünal Aysal ve ekibi çarpıcı bilgilere ulaştı. Milliyet'in ulaştığı Florya tutanaklarında büyük ses getirecek tespitler yer alıyor. İşte Florya tutanağı: "Taraftarlar ve bazı Türk futbolcuların çoktan beri bazı eski teknik ve idari yöneticiler tarafından organize şekilde tahrik edildikleri ve Galatasaray'ın kendi sahasındaki ilk puan kaybı ile tetikledikleri bir fiili durum ile karşı karşıya olduğumuz bir gerçek. Gaye Galatasaray'ın bu yıl Mancini yönetiminde muhakkak başarısız olması ve Başkan'ın seçimlerinin yanlış olduğunun kanıtlanması. Maalesef medya da olaya sırf reyting kaygısı ile yaklaşıp işimizi zorlaştırıyor." Abdi İpekçi'nin Milliyet'i, Namık Ağabey'in spor sayfasında yayınlanan haber aynen bu.. Her şey apaçık..
Başta Ünal Aysal tarafından görevden alınan yöneticiler, Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak ve teknik adamlar, Fatih Terim, Hasan Şaş ve Ümit Davala, futbolcuları haftalardır organize şekilde tahrik ederek bu çöküntüyü hazırlamışlar ki, Ünal Aysal gitsin, kendileri geri gelsinler..
Haber (!) özel üstelik. Nevzat Dindar imzalı.. Bende de bir özel haber var.. Ben de başka Florya Tutanaklarına ulaştım..
"Ünal Aysal, böyle bir haber yazılması ve manşetten verilmesi için Milliyet Spor Müdürüne ve Nevzat Dindar'a ikişer milyon lira ödemiş.." Oldu mu bu şimdi?.
O manşet haberi nasıl olduysa, bu da öyle oldu..
Böylesine korkunç bir ithamı, bir kişi çıkar, kendi köşesinde yorum olarak yapar. Gider mahkemede hesabını da verir. Ama "Haber" diye gazete manşetine çıkarsan, haberin daha ilk okulda öğretilen unsurları vardır, uymak zorundasın..
Kim?.,
Ne?.
Nerde?..
Nasıl?.
Neden?.
Bu unsurlardan biri, tek biri var mı haberde?. Hadi Abdi İpekçi ve Namık Sevik'in anılarını hiçe sayıyorsunuz.. Bu gazetenin sahibi, o tahrikçi, o organize örgütün lideri Fatih Terim'i Türkiye Futbol Direktörü atayan adam.. Yıldırım Demirören, ya o yanda, ya bu yanda fena halde ayıplı birilerini çalıştırıyor yani..
Buyrun şimdi, burdan yakın!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA