Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Aslanım Drogba!..

Drogba 15 gündür sakat değil mi?. Derbi sabahına kadar oynayacağı şüpheliydi değil mi?. Sabah idmanda bile iyi değildi de, "Vatan Kurtaran Aslan" olarak ortaya çıkıp "Ayağım kırılsa oynarım" dedi, değil mi?.
Şimdi Posta gazetesinden naklediyorum.
"Galatasaray'ın yıldızı Drogba maçtan sonra soluğu Etiler Nusr-et'te aldı. Yanında iki melez güzel vardı. 3 çocuğunun annesi yanında değildi. Yemekten sonra hep birlikte Gayrettepe'deki gece kulübü Masquerade'e gittiler. Sabaha kadar eğlendiler. Drogba Elazığ maçından sonra da beş kadınla birlikte eğlenmişti, karısı gene yanında değildi.."
Yani Ünal Aysal'ın haberi bile yoktur ama, Mancini efendi bilir ki, futbolcu için en dinlenmesi gereken saatler, maç gecesidir. O gece dinlenmezse, adaleler hafta içi çalışmaya hazır olamazlar ve çok çabuk sakatlanır hale gelirler..
15 gündür sahalardan uzak, maç sabahı hala şüpheli Drogba'nın sakatlığı ne?.
Kasık.. Maç boyu kasığını tutarak, yürekleri ağızlara getirerek dolaşan ve müthiş bir fedakarlık şovu yapan "Kasık" sakatlısı, sabaha kadar kulüplerde, ondan sonra kim bilir nerde eğleniyor, iki kadınla..
..Ve Ünal Aysal, adamın peşinde dolaşıyor, sözleşmesini uzatmak için.. Kulüp kesesinden Çilekçi ya.. Uzat gitsin!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA