Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yaz şarkıları..

Ben singleları pek sevmem. CD'yi koydum mu sete, doya doya dinlemeliyim. Ama Sinan'ı severim, babasından dolayı. Saim Akçıl, ünlü uluslararası orkestra şefimiz kırk yıllık dostumdur.
Sinan'ın mini CD'sinde beş parça var ama üçü kendi bestesi.. İkisine söz yazmış sadece.. "Seni bir tek" ve "Tabi, tabi" başkalarının. Beni de fazla sarmadı. Ama Sinan'ın besteleri Mavi Mavi, Olsun Bakalım ve Güzel Kız bu yaz diskoları sarar gibi geliyor..
Mavi Mavi, Fabyo Taşel'in düzenlemesiyle romantik bir aşk şarkısıyken, Yalçın Asan remixi ile, diskoculara transfer oluyor..
Single demişken..
Bu arada Emine Ün'ü de dinledim. Uzun bir sessizlikten sonra, dönmeye karar vermiş.. Sahneye değil, ekranlara.. Kendisini hatırlatmak için üç parçalık bir mini de o yapmış..
Nazar bir İsrail şarkısı aslında. Pınar Çubukçu'nun sözleri şirin olmuş. Taşkın Sabah'ın düzenlemesi ise müthiş.. Ama klip hoşuma gitmedi.
Bizim sanatçılar klip yapmayı pek başaramıyorlar genelde.. Şöyle bir klip tavsiye ettiniz mi, birisine son yıllarda.. Ordan anlayın. Birileri paraları götürüyor bu arada..
Erol Sayan'ın "Kadehinde zehir olsa" sı gene Taşkın Sabah eliyle yenilenmiş, yeni olmuş. Çok keyifle dinledim..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA