Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Efsane!..

Vatan'ın yeni vermeye başladığı Makaron magazin eki, tepeye Hadise'yi koymuştu geçen gün, "Efsane geri döndü" başlığıyla.. Okuyunca anlıyorsunuz ki, geri dönen, aslında kilolar..
Hadise, geçen yaz Şeyda Coşkun'la verdiği 15 kiloyu geri almış..
20 yıldır anlata anlata dilimde tüy bitti..
"Kiloyu ne kadar hızlı verirseniz, o kadar hızlı, hatta biraz da fazlasını geri alırsınız" diye.. Dediğim benim lafım değil.. Bilimsel.. Bu köşede, ülkemize Anti Aging'i getiren doktor Hasan İnsel'in anlattıklarını günlerce tefrika ettim.
Verilen kilonun kalıcı olması nasıl sağlanır, onu yazmıştı, doktor. Dedikleri doğruydu. Canlı şahidi ben.. 90'ların üzerindeydi kilom, o zaman.
Doktorun tavsiyelerine uymaya başladım. İki yılda 75'e indim.. Yedi, sekiz yıldır da, hep o kilolardayım. İzleyenler, televizyonda görüyorlardır.

***

Bu arada, kilo verme vaadi ile kampına aldığı genç kız ölünce, doktorluk yapması yasaklanan ve yeri kapatılan Dr. Kuşhan'ın yeniden açıldığını ilan eden reklamlar, gazete ve televizyonlarda hala dönüyor..
Bu ülkede bazı şeyler şiddetle yasaklanırken, bazı şeylerle ilgilenen tek yetkilinin çıkmayışı, kötü bir geleneğe dönüşüyor..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA