Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Güzel film!..

Valla eleştirmenler pek tutmamış, hem dışarda, hem bizde.. Umurumda değil.. Biz arkadaşlarla, başından sonuna keyif içinde izledik.. Motel/ The Bag Man filminden söz ediyorum.. Robert de Niro dünyanın en bela mafya babalarından biri.. John Cusack da onun en birinci tetikçisi..
Baba, tetikçisinin ne derece güvene layık biri olduğunu denemeye karar vermiş.. Ona "Falanca yerdeki çantayı al, filanca yerdeki motele git, beni bekle.. Ben gelip çantayı senden alacağım, karşılığında da yüklü bir para vereceğim. Tek şartım var.
Çantayı açıp içine bakmayacaksın" diyor ve olay başlıyor..
Patronu beklediği motelde tetikçinin başına gelmedik kalmıyor. Esrar saati de işliyor.. Çantada ne var?. Baba, tetikçinin bakıp bakmadığını nasıl anlayacak?.
Film de saat gibi işliyor zaten.. Tıkır tıkır..
Keyifle izlenmesinin baş sebebi de oyunculuk.. Başta Motel katibi ve motelin fahişesi rolündekiler olmak üzere, herkes, ama herkes çok çok iyi.. Robert de Niro'nun zaten kötü olması mümkün değil. John Cusack da, zor rolün altından iyi kalkmış..
Yaz günleri için bire bir.. Gidin eğlenin!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA