Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ortaköy'de Direklerarası!..

Ortaköy Ertekin'de otururken, birden önümde görmem mi?.. Kartal Kaan!.. En sevdiğim dostlarımdan.. En sevdiğim sanatçılardandır üstelik.. Hisseli Harikalar Kumpanyası sayesinde tanışmıştık. Orda harika bir çığırtkan rolü oynuyor, oyunun isim şarkısını da söylüyordu. "Hisseli Harikalar Kumpanyası açıyor perdesini" diye.. 40 defa falan izlemiş, ezberlemiştim..
"Köyümde şenlik var, köyümde düğün" 45'liği ise, yıllarca arabamda dönmüş, durmuştu.
Baktım, yanında da Nur Yoldaş!.. O da seksenli yıllara " Sultan-ı Yegah" ile imza atan müthiş yorumcu..
"Hayrola" dedim.. "Ramazan'ın başından beri, Ortaköy meydanında Direklerarası yapıyoruz, bekleriz" dedi, Kartal..
Ertesi gece Ünal'la meydana indik ki, masalar yan yana dizilmiş.. Servisler yapılmış, millet ezanı bekliyor orucunu açmak için.. Masaların karşısında da bir sahne..
Beşiktaş Belediyesi Ortaköy Meydanında hemşerilere İftar Yemeği, ardından Direklerarası şovu sunuyor.. Alkış tabii.. Hem de yürekten..
İftar bitti, Direklerarası şovu başladı.. "Yetiş İbiş" adlı Orta Oyunu.. İsmail Dümbüllü'yü seyrettim ben İbiş olarak..
Tekin Akmansoy'u seyrettim.. Bu defa genç bir arkadaş.. Kartal, zengin ama cimri baba rolünde.. Oğlu mahalleye yeni taşınan genç kıza aşık. Nur, genç kızın dadısı.. Dadıyla İbiş, işi çözecek..
Tam Hisseli Harikalar Kumpanyası.. Güldürü var, müzik var.. Aşk var, hisse var, mutlu son var..
Güldük, güldük, eğlendik, eğlendik.. Kartal "Köyümde şenlik var"ı da söyledi, Hisseli Harikalar'ı da.. Nur "Sultan"ı Yegah'ı gene muhteşem okudu.
O gece sonmuş Ortaköy'de.. Şimdi Maltepe'de devam ediyorlar, Bayram'a kadar.. Ortaköy'e de Uygur Kardeşler gelmiş, onların yerine.. Onlara da gideriz inşallah!..
Ramazanda, Belediyelerde neler oluyor.. Ne rengarenk işler ama, ülkede gazeteci kalmadı ki, size haber versin..
Varsa yoksa, Eda'nın Bodrum'daki şezlongu.. "Başınızda parçalansın" diyesim geliyor ama, maalesef hepsi meslektaşım!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA