Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Lady Gaga!..

Gece Gündüz'de izledim, NTV'de.. Lady Gaga, üç şarkıda bir kıyafet değiştirmiş ama sahnede.. Seyirciye sırtını dönmüş, yardımcıları soyup giydirmişler. Giydirdikleri de zaten toplam 10 santimetre falan..
Seyirciler ondan da çılgın.. Zombi kılıklılar.. Karşı cinsin kılığına girenler.. Akıllara zarar makyajlar, akseuarlar.. Günümüz gençliği böyle eğleniyor, yapacak bir şey yok.. Yok da..
Şimdi bu konseri bir Tv yayınlasa RTÜK "Çocukların.." diye başlayan o ünlü gerekçesiyle kanalı kapardı, maazallah.. Bir sinema "+18" diye yazmadan gösterse, öyle bir ceza gelirdi ki, altından kalkamazlardı.
Ama baktım, minnacık çocuklar, konser alanında.. Hem de ne karmaşık kılıklar, ne garip makyajlarla..
Sevgili dostlarım Ayşe Arman ve Defne Samyeli de kızlarını almış gelmişler. (Aç parantez.. Ertesi gün ikisini de okudum. Ayşe nefret etmiş. Defne bayılmış.)
Şimdi, Ayşe bu konseri evde, kızıyla televizyondan izlese, "Çocukların psikolojisini bozmak" diye RTÜK acımasız geçirdi cezayı, kanala.. Defne kızını alıp "Konserin filmi varmış, gidelim" dese, +18 yazmıyor diye sinema da ceza alırdı, biliyorsunuz..
Peki, canlısı serbest, görüntüsü suç durumları keyfilik olmuyor mu?. RTÜK'un keyfine göre ceza.. Sansürün keyfine göre ceza..
Bu nasıl bir perhiz, bu nasıl bir lahana turşusudur, anlayan beri gelsin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA