Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Aman be Ali!..

Dürüst soyadı benim için önemli ve özeldir. Bu soyadı ile tanışmam, çok yakın dostum Ekrem Dürüst sayesinde olmuştu. Nurlar içinde yatsın. Sonra tanıdığım her Dürüst'ü sevdim.. Ali Dürüst en başında..
İyi adamdır, hoş adamdır. Harika Galatasaraylıdır. Galatasaray'a hizmete bayılır, ama Faruk Süren'in ayrılmasından beri hep adı geçtiği halde, Başkanlığı kabullenmez, nedense..
Şimdi "Sadece Ünal Aysal girerse, onun listesinde yer alırım" diye bir açıklama yapmış ki, anlamam mümkün değil..
Sevgili Ali, bizzat Ünal değil mi, takımı şampiyon yapan, Şampiyonlar Ligi abonesi yapan ekibi tasfiye etmek, Fatih Terim'i göndermek için olağanüstü kongre kararı alan.. Seni ve Abdürrahim Albayrak'ı dışarı atıp, Fatih Terim'i desteksiz bırakan?.
Ne oldu da, seni yok etmek için olağanüstü kongre yapan adama böyle akıllara seza bir destek verdin?.
Sakın "Galatasaray sevgim" deme.. Galatasaray'ı seven birisi, kulübü maddi manevi batıran birisine nasıl destek olur?.
Sevgili Ali,
Desteklediğin adam Galatasaray forma reklamını, adını kimsenin bilmediği bir Çin firmasına, tribünde oturtulan Yasin'i bile almaya yetmeyen bir paraya, 4.5 milyon dolara sattı.
Galatasaray'ın nasıl dilenci, nasıl meteliğe muhtaç hale düşürüldüğünü görmen için bir rakam..
Türk Hava Yolları, yani bizim şirketimiz, İngiliz Kulübü Chelsea'ye ayni forma reklamı için tam 10 mislini ödeyecek.. 45 milyon dolar..
Kafan karışık olmalı.. Sana tavsiyem, müzikle dinlendir. Adaşın Ali Kocatepe'nin bir şarkısı var. Faruk Nafiz'in, senin adını taşıyan ünlü "Ali" şiiriyle yaptığı.. YouTube'dan bulursun..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA