Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bir Spartalı!..

300 Spartalı'yı teke indirin..
Bugüne getirin.. Ülkesini içerden vurmaya başlayan korkunç ve kalabalık Rus Mafyasına tek başına karşı durması yapın.. İşte size Adalet/ The Equalizer filmi..
Denzel Washington var, Tek Spartalı rolünde..
Ya da şöyle bakabilirsiniz..
Gece Yarısı Ekspresi filmini "Türk düşmanı" diye yerden yere vuruyoruz ya yıllardır.. Gidin de, ayni Amerikalıların nasıl Amerikan düşmanı bir film yaptığını da görün..
Amerika'da beyaz kadın ticaretini ele geçirip, gemiler dolusu dolar kazanan ünlü Rus mafyası, Amerika'da Senatörleri, Valileri, Temsilciler Meclisi Üyelerini, polis şeflerini, işlerine yarayacak her şeyi ve herkesi nasıl satın almışlar.
Amerika'nın en güvenilen, en saygın adamları, vatanlarını Rus mafyasına nasıl satmışlar..
Bakın bakalım, bu mu ağır, Gece Yarısı Ekspresi mi?.
Adamlar film yapıyor.
Yaparken de kimsenin gözünün yaşına bakmıyorlar..
Adalet, başından sonuna ilgi ile izlediğim bir gerilim ve aksiyon filmi.. Ama başından sonuna yağmur gibi yağan aksiyonlara kurban edilmemiş.. Her şey yerli yerinde ve dozunda..
Denzel, her zamanki gibi çok iyi.. Ama, Rus Mafyasının Amerika'daki lideri rolünde, Günah Şehrinde de izlediğimiz Marton Csokas da olağanüstü.
Macar asıllı bir baba ve İngiliz, İrlandalı ve Danimarka karışımı bir Avustralyalı annenin oğlu olarak Yeni Zelanda'da doğmuş.
Opera Şarkıcılığı ve bir Macar sirkinde Trapez cambazlığı bile yapmış, tiyatro oyuncusu.. Yani kendi yaşamı film, adamın..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA