Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Profilo'dan özür!..

Tiyatro çıkışı biz seyircileri, durdurulmuş yürüyen merdivenlere yönelten Profilo AVM'yi sert eleştirmiştim. Genel Müdürleri Sebahattin Akgün'den açıklama geldi. Okurken mutlu oldum. Siz de olun..

***

"10 Ekim 2014 tarihli Sabah gazetesinde yayınlanan yazınızı okuduk. Açıldığımız günden bugüne kadar Tiyatroya büyük önem vermiş, gençlerimizi Tiyatro çatısı altında bir araya getirmek için 13 Yıldır Liselerarası Tiyatro Buluşmasını düzenleyen, her türlü zorluklara rağmen büyük bir özveri ile bünyesinde yer alan Tiyatro Salonlarını yaşatmaya çalışan bir Alışveriş Merkezi olarak, Tiyatrolarımızda karşılaşmış olduğunuz zorluk ve size yaşatmış olduğumuz sıkıntı için gerçekten üzgün olduğumuzu belirtir, sizden ve şahsınızda diğer tiyatro severlerden bütün samimiyetimizle özür dileriz.
Tiyatro çıkışlarının çıkış kapısının 3 metre yanında yer alan 3 adet asansöre yönlendirilmesi gerekirken bu yönlendirmenin doğru şekilde yapılamamış olduğu göz önünde bulundurularak, gerekenin yapılacağını, ayrıca Alışveriş Merkezinin açık olduğu 10.00 - 22.00 saatleri arasında aralıksız olarak çalışan yürüyen merdivenlerin oyun gecelerinde, tiyatro çıkışlarının tamamlanmasına kadar çalıştırılacağını, bu ve benzeri sıkıntıların yaşanmaması için elimizden gelenin yapılacağını bilgilerinize sunar, bir tiyatro seyircisi olarak yaşamış olduğunuz sıkıntı için tekraren üzüntülerimizi belirtiriz."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA