Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Şenol Güneş ağır konuştu!..

Artık ikinci bir Fenerbahçe TV olduğuna iyice inandığım Yayıncı Kuruluş, gece çok geç saatlerde ve çok özet olarak yayınladığı için, Türk Spor Yazarlığı tarihine bir Osmanlı Tokadı gibi geçecek Şenol Güneş'in basın toplantısından kimsenin pek haberi olmadı.
Güneş bu toplantıda, Türk spor medyasını belli bir kuruluş, hatta kişinin emir kulu olarak yalan haber yazmak, sözlerini bilerek ve kasten değiştirmek suçu ile çok açık, çok net "Yalancılık"la itham etti.
Güneş'in sözleri, örtbas edilecek, kamudan saklanacak, uyutulacak gibi değildir.
Çünkü mesleğim adına utançtır. Yüz kızartıcıdır.
Bir takım türedilerin foto muhabirlerine saldırısı üzerine, çok ağır ama çok yerinde bir bildiri yayınlayan Türkiye Spor Yazarları Derneği, basın toplantısının tümünü, Bursa Yerel Medyasından temin etmeli ve soruşturmalıdır.
Şenol Güneş'in yenilir yutulur gibi olmayan bu söylemleri doğru ise, "Bir yerlerden emir alarak yalan haber düzenleyen sahte muhabirler teşhir ve derneğe üye iseler ihraç edilmeli, yok eğer, Şenol Güneş, kendisi yalan söyleyerek Türk Spor Basınına böyle ağır hakaret ediyorsa o, meslektaşlarımız adına mahkemeye verilmelidir.
O basın toplantısı yenilir, yutulur şey değildir.
Açık söylüyorum. Bunca haber kanalından biri, bir teki, o toplantıyı aynen yayınlamaya cesaret edebilir mi?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA