Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bu hoca insaflı!..

Muhteşem, unutulmaz Whiplash'den sonra, bir hoca-öğrenci filmi daha.. Bu defa bir masal.. Ve bu defa hoca, daha insaflı, daha yumuşak.. Whiplash'deki gibi acımasız değil..
Ama bu defa da, hoca, oyunculuğu ile çok keyif veriyor..
Yedinci Oğul/ Seventh Son'dan söz ediyorum.. Gittim. İki saat keyifli vakit geçirdim çıktım.
Efendim, dünyaya hakim olmak isteyen bir Cadılar Kraliçesi var.. Emsalsiz Julien Moore.. Şeytanlara ve cinlere karşı, insanlığı korumak görevi de, bir hayalet şövalyeye ait.. Jeff Bridges..
Bu şövalye, bir zamanlar deli gibi aşık olduğu kraliçeyi yakalar, hapseder, dünyayı kurtarır, emekli olmaya karar verir. İşini ancak kendisi gibi, Hazreti Adem'den beri, yedinci kuşaktan birine devredebilir ancak. Yedinci Oğulun, yedinci oğulunun, yedinci oğulunun yedinci..
Bunlardan birini bulur, yetiştirmeye başlar. O sırada, kraliçe hapishanesinden kaçar. Hayalet Şövalye de, yeni çırağı ile peşine düşer..
Valla, iyi masal.. İyi de çekilmiş, anlatılmış..
Türkiye'nin yüzü seçilen Julien Moore, olağanüstü bir "Cadı" olmuş..
Jeff Bridges öylesine sıcak oynuyor ki..
Bu soğuk günlerde insanın içini ısıtacak, bol aksiyonlu, bol cadılı, cinli, şeytanlı, canavarlı, hayaletli bir "Büyüklere Masallar" filmi..
Gidin keyfinize bakın!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA