Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yaşa Selo!

Uzun bir sessizlikten sonra Hürriyet'e spor yazarı olarak dönen, Sabah'ı Sabah yapanlardan biri, Selahattin Duman harikalar yaratıyor. Üslubu zaten tartışılmaz.. Mizahla karışık onun kadar iyi giydireni yoktur.
Duman, Hürriyet Spor sayfalarının çapını aşan müthiş eleştiriler yapıyor. Bu hafta gene harikaydı. Her satırının altına imzamı atarım..
Oscar'la Antalya Altın Portakalı'ndan girmiş.. Pis sakallar ve rezil kılıklarla sahneye çıkmayı marifet sanan bizimkilere giydirmiş..
Olimpiyat Stadı'nı çevirip yeniden yapmak gibi çok acı, çok ayıp bir projeyi ele almış, nasıl dalgasını geçmiş.. Yıllardır "Bu stat bu ülkenin vergi veren insanlarını soymaktan başka işe yaramıyor. O stat on para etmez. O Allahın unuttuğu Rüzgarlı Bayıra stat da olmaz. Verin bir şirkete bedava.. Yıksın, AVM yapsın" demekten dilimde tüy bitmişti. Selo da harika söylüyor. İnanın keyiften üç defa okudum.
"Ya bu stadyum dönecek, ya da İstanbul!" başlıklı yazıyı internetten bulun ve okuyun mutlak..
Sayın Spor Bakanım, siz de okuyun lütfen!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA