Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

İstanbul’da cennet!..

Geçen hafta Vatan'ın Makaron ekinde "İstanbul'da bir cennet" başlıklı bir Ela Kurtuldu köşe yazısı okudum. Ela Bakırköy Botanik Parkı'nı eksiği var, fazlası yok tatlı tatlı anlatmış, sonunda da Bakırköy Belediye Başkanı Op. Dr. Bülent Kerimoğlu'na teşekkür etmiş..
Yazık etmiş bütün yazıya..
O botanik parkını da, yazıda sözünü ettiği, İstanbul'un en harika konser salonu Leyla Gencer'i ve daha pek çok şeyi yapan, eski Başkan Ateş Ünal Erzen'dir.
Mustafa Sarıgül, anakente adaylığını koyarken, Kemal Kılıçdaroğlu ile pazarlığa girişmiş ve başarılı tüm CHP ilçe Belediye Başkanlarının adlarını sildirerek yerlerine kendi yakınlarını aday koydurmuştu. Tabii, en başta da özel kin duyduğu Ateş Ünal Erzen'i yok saydırmıştı. Öyle saydırmıştı ki, benim gidip, gezip hayran kaldığım ve yazdığım o efsane Leyla Gencer tesislerini, Kılıçdaroğlu, sırf "Ateş Ünal" reklamı olur diye gelip açmamıştı.
"Ateş Ünal Erzen'e "Seni oyalıyorlar. Bekleme, açılışı yap" dedim. Ama partisine saygısından yapmadı.
İşte şimdi onun yaptıkları, Sarıgül'ün yerleştirdiklerine mal ediliyor, iyi mi?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA