Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Pazar Neşesi

Bu hafta Pazar Neşemiz Çetin Şener'den..
Florida'da sahilde bir başına dolaşan adam, yerde yarısı kuma gömülmüş bir şişe fark eder. Şişeyi alıp açtığında içinden bin bir gece masallarından kalma bir cin çıkar ve adama; "Ey yabancı, ben 3 bin yıldır bu şişenin içinde hapistim. Sen beni serbest bıraktın. Benden bir dilek dile, hemen yerine getireyim"der.
Adam oturmuş, bir süre düşünmüş ve sonunda dilemiş..
"Her zaman Küba'ya gitmek istedim fakat uçaktan korkarım ve deniz de beni çok kötü tutar. Benim için Küba'ya bir köprü yap, böylece arabamla oraya gidebileyim.."
Cin gülmüş ve "Bu imkansız" demiş.. " çapını ve maliyetini düşün! Köprünün ayakları nasıl Pasifik'in dibine ulaşabilir? Ne kadar beton, ne kadar çelik gerekir. Üstelik bu doğanın dengesiyle oynamak anlamına geliyor. Gel sen bu isteğinden vazgeç, başka bir şey dile..."
Adam "Ne yapalım, o zaman" deyip yeniden düşünmeye başlar.
En sonunda; "Dört kez evlendim ve boşandım" der.. "Bütün kadınlar benim duyarsız olduğumu düşünür ve onlarla ilgilenmediğimi söylerlerdi. Bu yüzden kadınları anlayabilmeyi diliyorum. Kadınlar nelerden hoşlanırlar, nelere gülerler, nelere ağlarlar, davranışlarındaki temel mantık nedir? Bir şey söylemedikleri zaman gerçekten ne istediklerini anlayamıyorum. Bana kadınları anlama gücü ver..."
Cin sorar.. "Köprü iki şeritli mi olsun, dört şeritli mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA