Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Şusu ayıp Cengiz!..

Sevgili Cengiz "Bunun nesi ayıp" başlığı altında, sorduğum soruların hiç birine değinmeden ve cevap vermeden, eski yazdıklarını bir fazlası ile tekrarlamış.
Bu defa "Temiz Ekran" kampanyasını benim yaptığım ve benim sayemde bu yönetmekliğin çıktığı yazısında var. "Ama Hıncal başka, Sabah başka.." deyip, sorularıma soru ile cevap veriyor.
"Bunun nesi ayıp!.."
Hıncal Uluç'un onlarca yazısı, hangi gazetede yayınlandı Cengiz!. Sonuç alana, yönetmelik çıkana kadar onlarca.. "Ben yazdım, görevimi yaptım" diye dostlar alışverişte görsün yazısı yazmam ben.. Tuttum mu, koparana kadar.. Çoğunda koparırım da.. Ama koparmamı, o yazılara hem de bu ülkede hiçbir köşe yazarına verilmeyen kadar yeri her gün ayıran Sabah sağlar..
Serkan Korkmaz'ın, tek, bir tek yazısı "Sabah" oluyor da sence, senin de kabullendiğin gibi yönetmeliği çıkaran Hıncal Uluç'un onlarca yazısı niye Sabah olmuyor..
İşte busu ayıp Cengiz!.
Bu arada Tarkan konserine gideceğiz tabii. Davetine gerek yok. Beni Tarkan konserlerine götürmek zaten senin görevin oldu. Öyle anlaşmıştık geçen yıl, değil mi?.
26 Ağustos'ta "Ordular Akdeniz"e.. Biz Tarkan'a!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA