Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ah bu reytingler!..

Mehmet Aslantuğ "İtiraf ediyorum" demiş..
Zamanında "Çarpık ilişkilerin yaşandığı dizilerde oynamam" demiş, oysa şimdi oğlunun sevgilisine aşık bir babayı canlandıran rolü kabul etmiş diye eleştiriliyor ya.. "İtiraf ediyorum, o zaman öyle dedim, şimdi böyle yapıyorum ama suçlu reytingler" demiş. "Öyle derinlikli, sözü, mesajı olan öyküleri kimse izlemiyor.
Çekilmiyor. Çekilen de yaşamıyor."
Mehmet Aslantuğ oyuncu. Geliri oyunculuk.. Ne yapacaktı?.
Onu öyle anlıyorum ki..
Hayatta en severek yaptığım işti, Yaşamdan Dakikalar.. Bitti. Niye bitti?.
Yüksek reyting alamıyor diye televizyonlar gönüllü değil. "Halktan kazandıklarının bir bölümünü halka aktarmak" diye tarif ettikleri, sponsorluk yapacak güçteki firmalar da, Yaşamdan Dakikalar'ı değil, o çok izlenen çarpık ilişkiler anlatan dizileri sunmayı tercih ettiler. Ve bu ülkede, aslında, çok özlemli ve çok önemli bir kitlenin izlediği ve gittiğim her yerde yolumu çevirip sorduğu Yaşamdan Dakikalar öldü.. Reyting yüzünden..
Nebil, Sunay ve ben bu programı nerdeyse bedavaya yapıyorduk. Bizden de sponsorluk olsun diye. Tek masrafımız, hayatını belgeseller çekerek kazanan Nebil'in çektiği videolardı. Onu bile kaldıramadılar.
Bu arada içimde ukdedir. Onu da söyleyeyim. Nebil de pek sevemedi Yaşamdan Dakikalar'ı galiba.. İşlerini aksatıyordu çünkü.. Başka işlerle uğraştı, başka programlar yaptı.. Yapar.
Onun tek yaşam yolu o.. Ama keşke bana söyleseydi.. "Benden Yaşamdan Dakikalar'a hayır yok, artık" deseydi.
Neyse!..
Yaptığım hiçbir iş bana Yaşamdan Dakikalar'ın keyfini, heyecanını, coşkusunu vermiyor, bilin istedim!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA