Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Toz ol!.

Ünlü Amerikalı komedyen Whoopi Goldberg bir kitap yazmış.. Adı, bizdeki "Hemen Toz Ol" anlamına "Run!."
Peki ne zaman toz olacaksınız..
Birisi size "Sen hayatımı tamamlıyorsun" diyorsa..
Hani çiftlerin mutluluk formülü diye anlatılır yıllardır, eşlerin birbirlerini tamamlamaları.. Whoopi tam tersini söylemek için kitap yazmış.., Tezini de özetliyor..
"Sen birisini tamamlıyorsan, o kişi sana bağımlı olur. Sana bağımlı birisi de hayatını çekilmez yapar. Sana, kendisini çoktan tamamlamış biri lazım ki, mutluluk versin. Eksiğini tamamlamak için seni bekleyen biri karşına çıkarsa toz ol.."
"İlişkiler hakkında büyük kitap" alt başlığı ile çıkardığı kitapta Whoopi, Evlilik Sözleşmesi'ni de savunuyor.. "Sözleşmeyi yap.. Evlilik iyi giderse, zaten sorun yok. Ayrılmaya karar verirseniz de, olacak her şey sözleşmede yazılı zaten. Yapın sözleşmeyi, çenenizi kapatın ve mutlu olun!."
Bir şey daha kitaptan..
"Belli bir yaşa gelmişsiniz. Artık ilişki istemiyorsunuz. Belki de eşiniz ölmüş. Bu demek değildir ki, size sarılacak, sizi kucaklayacak birini de istemiyorsunuz..
Bunu yapabilecek arkadaşlar bulun.."
Hadi tartışın bakalım.. Dilerim bu kitap Türkçeye çevrilir.. Çok satacağından eminim..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA