Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Formalı hakemler!..

Fenerbahçe forması giymiş Cüneyt Çakır, Başak Şehir'i ince ince doğradı. Gerçi Abdullah Avcı'nın Fenerbahçe'yi asla çözemediği ve süzemediği, kendi takımında olup bitenin bile farkına varamadığı belliyken, Fener'in kazanmak için devre arasında Aziz Yıldırım'dan fırça yiyen Çakır'a hiç ihtiyacı yoktu, kesin ama, hakem rezaleti de kesin..
Aynisi, hatta fazlası derbide yaşandı. Beşiktaş'ın bu kadar ama bu kadar kötü oynayan ve kenardan hiç yönetilmeyen Galatasaray'a yarım düzine atması için Mete Kalkavan'a ihtiyacı yoktu ama, Kalkavan (Soyadına dikkat) Galatasaray'ı ince ince de kıymadı. Kuşbaşı yaptı, kalın kalın doğrayıp..
Ben hayatımda bu kadar kötü, bu kadar ruhsuz, bu kadar perişan bir Galatasaray daha görmedim. Rezilin beterini de oynasalar razıydım. Hiç oynamadılar.
Galatasaray tarihinin en az şut atıp, en çok şut yediği maçını oynadı.
Peki Mustafa Denizli ne yaptı?.
Seyretti. Astana maçında nasıl seyrettiyse öyle seyretti.
Anlamsız istatistikler dağıtan uluslararası firma, biraz işe yarar rakamlar verse, durum bal kabağı gibi ortaya çıkacak. Beşiktaş'ın on hücumundan yedisi, sekizi Galatasaray'ın kaptırdığı toplarla başladı. Başta Sneijder, Muslera dahil, Galatasaray kaç topu rakibe attı, Denizli otursun saysın.. Elle atılan toplar, yani taçlar bile rakibe gitti, yahu!.
"Boş top" dediğimiz ikinci topların da nerdeyse hepsi Beşiktaş'a gitti. Çünkü Beşiktaş sahayı iyi parsellemişti. Beşiktaşlı futbolcular olmaları gereken yerdeydiler. Olmadıkları zaman da hamle yapıp kaptılar. Galatasaray formalı soyunuk seyirci ya da uyur gezerler boş boş bakarken.
Sahadaki 11'in hiçbir şey yapamadığını gören Denizli maça nasıl müdahale etmez? Maçı en iyi okuyan, takıma en iyi dokunan kenar adamı, güya?.
Yahu, bu takımın hiç ama hiçbir şey yapmayacağı belliyken, Sneijder'ı çıkarır, yerine yedek kaleci Cenk'i koyardım, "Ya tutarsa" diye.. Durum öyle feciydi.. Dökülen Sneijder, Umut, Podolski oyunda.. Bilal, Emre, Rodriguez kenarda oturuyor. Niye?. Burak'ın sakatlık durumu belli. Umut'u taraftar adı verilen bir güruh ve Başkan Özbek sıfırlamışken, Sinan Gümüş yedek bile değil, orta sahada, dökülen takımda bile oyuna girmeyecek üç yedek varken... Niye?.
Mustafa Denizli Galatasaray'dan evvel kendini toparlamalı..
Astana ve Beşiktaş maçlarında takım yönetilmedi. Bugünkü halleri, Hamza'nın bıraktığından da geride..
Mustafa Hocam.. Üç say ve kendine gel!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA