Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Haldun Ağabey de bayılmış!..

Haldun Ağabey aradı.. Dormen.. Nasıl heyecanlı, nasıl coşku doluydu sesi.. "Hıncal Erkek Arkadaş'ı izledim.. Bayıldım.. Ba- yıl- dım" dedi..
Müzikalleri ülkemize getiren adam Haldun Ağabey.. Üniversitelerimizin müzikal bölümlerinin kurulmasına ön ayak olan büyük usta..
Erkek Arkadaş'a ben de bayılmış "Bir kaç defa daha giderim" demiştim.
Haldun Ağabey'in bayılması, çok daha öte tabii.. Bir ustanın, bir uzmanın, bir dünya çapında müzikalcinin, gençlerimize bayılması ne demek!..
Medyamıza bakıyorum.. Hala ve hala habersizler, Erkek Arkadaş'tan.. Varsa yoksa, palavra dizi kahramanları.. İkoncan bozuntuları..
O zaman bana düşüyor, durmadan yazmak.. Onlarda utanma olmadığı sürece de yazacağım..
Yahu bi zahmet gidin, bir seyredin ne olur?. Görün de yüzünüz kızarsın, içinizde gazeteciliğin "G"si varsa..
Harika gençleri yazmışım ama yerimiz dar.. Adlarını yazmamışım.. Geleceğin yüz akları onlar..
Oyunda, bir bakıma Hababam Sınıfı'ndaki Adile Naşit rolü, Hortanse'da Çiçek Üstün harikaydı. Okulun öğrencilerinde, Ayça Akça, Aydan Güneş, Yağmur Şimşek birinci sınıf müzikalciler, fizikleri, sesleri ve danslarıyla..
Delikanlılarda, başta kahramanımız Tony'de Halil İbrahim Irklı.. Baksın bakalım bizim kendini magazinci sananlar bu delikanlıya da, mukayese etsinler, kendi dizileri kadar ömürleri olan palavralarıyla.. Aykut Söyük, Tunahan Çilingir, Metin Şengider, Kasım Yıldırım Vardar, H. Cem Çelik, Alper Aksoy, Fuat Mert Başol nasıl mükemmeldiler anlatılmaz.. Doğru dürüst bir program olmadığı için ayırt edemedim. Bir gözlüklü delikanlı vardı aralarında. Tek cümle repliği olmadan ama, mimikleri ile hem de nasıl rol çalan.. Zeki/ Metin Tiyatrosunda kahvehane sahnesinde, masalara çay kahve getiren gene repliksiz bir delikanlıyı yazmıştım, yıllar önce çalıştığım Yankı dergisinde. Kemal Sunal olmuştu o.. Bu da öylesi sanki..
Bizim magazin sayfalarına bakmayın.. Bilet bulabilirseniz Erkek Arkadaş'ı mutlak izleyin..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA