Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ne skandalı!..

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Başkanı Oğuz Tongsir kimseye sormadan etmeden, tek başına karar alıp, tek başına uygulamış ve derneğin 40 yıllık amblemini değiştirmiş.
Bu derneğin ne sporumuza, ne de spor yazarlığımıza on paralık hayrı olmayan bir arpalığa dönüştüğünü görünce yıllar önce, üyeliğinden istifa etmiştim zaten..
Öcal Ağbim konuyu yazmış, Türkiye'deki köşesinde..
"T ve S'nin anlamı nedir" başlığı ile.. "T, Tongsir oldu" diyor.. "S de Sporsuz.."
Tamamlayalım o zaman..
"Tongsir'in Sporsuz Yandaşları Derneği.."
Oğuz'a kızan kızana.. Dün de Erman Hocam fena giydirmişti.
Ben mi ne diyorum, hariçten gazel okuyarak?.
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar..
Logodan Türk Bayrağı kalkmış.. Eee.. Bu dernek üyeleri Türk sporunu yazmaktan çoktan vaz geçtiler.. İstanbul'da ne varsa o.. O zaman, niye Türk Bayrağı olsun ki?.
Disk Atan Atlet silueti kaldırılmış, yerine futbol topu konmuş.. Yalan mı?. Futboldan başka şey yazdıkları var mı, üyelerin?. Herhangi bir gazetede en son ne zaman atletizm yazısı okudunuz?. Yahu Türkiye'nin Disk Atma Rekortmenlerinden Nuri Turan öldü geçen hafta. Satır haber oldu mu, gelmiş geçmiş en ünlü diskçimiz?.
Böyle Spor Yazarlığına, böyle başkan, böyle logo..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA