Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Fenerbahçe Şam- pi- yon!.

Önce, hakemlerde gördüğünü çalmayı emreden yüreği yok edip, alenen, resmen eyyamcılığı teşvik edeceksin..
Fenerli popülist medyanın Deniz Ateş Bitnel harekatının asıl amacı buydu..
Rıdvan Dilmen ve peşindekiler "Ne sarı kart çıkartması, adam ne yaparsa yapsın, görme, duyma, dön arkanı git" derken aslında kime mesaj veriyorlardı?.
Tesadüfe bakın!.
Ayni medya ayni günlerde, bu haftaki Fenerbahçe- Beşiktaş derbisi için kimi pazarlıyordu?.
"Cüneyt Çakır'dan başkası yok" ne demek?.
Bu ülkede bir derbi yönetebilecek iki hakem bile yoksa, yuh olsun, yazıklar olsun..
Ama o medya, federasyonun da, Merkez Hakem Komitesi'nin de (MHK) en az kendileri kadar popülist olduğunu ve mesajı alacaklarını biliyordu.
Nitekim Yıldırım Demirören yaptığı basın toplantısı, MHK da atadığı hakemle, nasıl oyuncak olduklarını gösterdiler..
Cüneyt Çakır!..
Bu ülkenin gelmiş geçmiş en eyyamcı hakemi, tek Beşiktaş seyircisinin olmayacağı Kadıköy'de Fener seyircisi önünde ve ertesi günkü Fener medyasını düşünerek düdük çalmayacak ve kart çıkarmayacak..
Hayır yanlış yazmadım. Eyyamcı ama "Kurt" hakem, çaldığı düdük ve gösterdiği kartta hata yapmaz. O zaman sıyıramaz çünkü.. Oysa "Görmedi, duymadı" olursa, affedilir mazeret hazır.. Arkanı döner gidersen hatta, alkışlanırsın, bile.. Hem de peşin peşin..
Pazartesi gecesi Cüneyt Çakır'ın çalmadıkları ve göstermediklerine dikkat edelim.. Sonra, salı onları konuşuruz!.
Dilerim ben yanılırım, başlık haklı olur!.

***

Hayır!.. Editörümde falan hata yok.. Üç gün önce cumartesi günü yazdığım yazıyı yeniden köşeme koymadılar..
Fenerbahçe- Beşiktaş maçını, cumartesi günü nasıl satır satır yazdığımı görün istedim..
Sabah yazarları dün Cüneyt Çakır'ın nasıl eyyam yaptığını açık açık anlattılar. Caner ve Volkan'ın kırmızı kart görmeleri gerektiğinde ittifak ettiler.. Ben onlara Bruno Alves'i de ekleyeyim.. Bitnel gibi yürekliler bir hafta önce silindir gibi ezilmese ve maça Cüneyt Çakır gibi bir "Eyyam Kralı" atanmasa Fener maçı 8 kişi bitirirdi.
Fener medyası işin farkına vardığı için, daha bir hafta öncesinden, Galatasaray-Trabzon maçı biter bitmez, "Yürekli Hakemliği Linç eylemine" Rıdvan ve Şansal'la, televizyonlarda başladı. "Dön arkanı git, görme" diyen Rıdvan, aslında Fener-Beşiktaş maçının hakemine göz dağı verdi, Caner başta, ötekilerin oyunda kalması için.
Yazılı Medya sürdürdü. Eyyamcı Çakır'ı da pazarlayarak sürdürdü ve Beşiktaş'ın deplasmanda kazanıp yedi puan öne geçmesi daha maç oynanmadan önlendi.
Gözü stat inşaatından başka şey görmeyen, "Laf edersem birileri kızabilir" diyen ve her şeye gözünü, kulağını kapayan ve ağzını açmayan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Allahı var, herkesle ve her şeyle oynamayı çok iyi bilen Aziz Yıldırım'a meydanı bomboş bıraktı. Orman, benim cumartesi yazdıklarımı ima bile etmeye cesaret edemedi..
Beşiktaş, aç aslanların önüne yapayalnız ve çaresiz bırakıldı.
Eee!.. Bu arada farkın yedi çıkacağına, bir puana inmesi yayıncı kuruluşun da işine geldi fena halde..
Şimdi, Beşiktaşlılar sakın "Maç eksiğimiz var, aslında biz öndeyiz" falan fikrine kapılmasınlar..
Lig bitmiştir Beyler.. Ve Fenerbahçe Şampiyon olmuştur..
Beşiktaş, o Trabzon maçını da alamaz.. Gerekirse, başka maçları da alamaz..
Kukla Federasyon, Aziz Yıldırım'ın kankası Göksel Gümüşdağ'ın kontrolündeki Kulüpler Birliği, her türlü eyyama razı Merkez Hakem Komitesi ve Fenerbahçe medyası, pazartesi gecesi ligin bittiğini gösterdiler..
Beşiktaş'a da belki "Kupa"yı verirler, "Teselli mükafatı" diye!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA