Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Hafta sonunun futbol notları!..

Öncelikle başta Çarşı tüm Beşiktaş camiasını yürekten kutlarım.. Dünyada gördüğüm en güzel, en pratik, dolması, boşalması en kolay stat yerinde açılan Vodafone Arena hepsine ve tabii, Türk Sporuna hayırlı olsun.

***
Galatasaray hakkında izlenimlerim herkesin aksine, olumlu..
Ligde zerre iddiası kalmayan takımı kurtaracak tek şeyin Ali Sami Yen Arena'da Fener'i yenmek olduğunu iyi bilen teknik ekip, Rize maçını, çarşamba derbisinin denemesi olarak planlamış. Böyle bakarsanız, "Hata" denen şeylerin sebebini de anlarsınız.
Koray'ın sağ bek oynaması doğruydu mesela.. Sakat Sabri'nin yerinde, Linnes de, Tarık da olmadı. O zaman Koray'ı denemek gerek.. Bence bu üçünün en iyisi de Koray..
Ama Hakan oynayacak hale gelirse, Denayer, Semih, Hakan, Olcan geri dörtlüsü en iyi olur.
Donk bu takımda hiç yeri olmadığını bu defa şaşmaz şekilde kanıtladı. Emre Çolak da tersine, hele bu takımın ona mutlak ihtiyacı olduğunu gösterdi. Sondaki akıl almaz hatası olmasa, takımın en iyisi, en Galatasaraylısı oydu. Selçuk ve Sneijder iyileşse bile, Emre, Fener maçında onlardan önce oynar.
O olmazsa, takım sahaya 10 kişi çıkacaksa bile, Podolski gene oynamaz. Efendim ona top atmamışlar.. Top almanın yolu, kendini göstermek, topu istemekle olur. Podolski'yi gören oldu mu?.
Ben kalede Muslera'yı bile düşünürüm. Oynamak için insanın adı yetmez. Son haftalarda dökülüyor. Akıl almaz hatalar yapıyor.. Belki de gitmek istiyor. Genç Cenk daha iyi tercih olabilir.
Galatasaray'ın yediği gol bir "Aptallıklar" silsilesi..
O ana dek takımın en iyisi, Emre Çolak, yüzü taca dönük adama "Aptalca" faul yaptı ve kornerin oradan "Duran top" fırsatı verdi. Bu hocalar "Bireysel Taktik" dersi vermezler mi hiç?. Bu aptalca faul o kadar çok yapılıyor ki, her takımda!.
Muslera, her topa yanlış çıkan Muslera, kendine güvenir gibi arka direği boş bıraktırıyor hep. Arka direğe gelen her top da gol oluyor.. Taffarel efendi ne işe yarıyor peki?.
Muslera gene "Aptalca" çıktı, ıskaladı..
Sonuncu "Aptalca" işi de Donk yaptı. Adama o kafayı antrenmanda öyle vurdurmazlar.. Donk olunca vuruluyor işte..
İkinci Başkan Cengiz Özyalçın kardeşimin maç sonu düştüğü hale acıdım. Abesi savunma Cengiz.. Adını daha düşürmeden istifa et, oradan!.
***
Fener maçı mı?. Onu yarın yazacağım. Fener medyasına da iki çift lafım var çünkü..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA