Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Devam Aziz devam!..

İkide birde bırakma sözü verip, kimsenin umursamadığını görünce, sözü mözü unutan Aziz Yıldırım nam zat, günlerce önceden ilan edip, çok önemli şeyler söyleyecekmiş havası verdiği basın toplantısında gene "Kalma" kapısını açmış, tükürdüklerini bir daha yalayıp..
"Beni kızdırmasınlar, 10 yıl daha kalırım.."
Fenerbahçe babasının malı ya!.
Bir Galatasaraylı olarak nasıl mutlu oldum..
Kızdırın dostlar ne olun kızdırın da on yıl daha kalsın..
Türkiye Ligi 1962'de kuruldu. Aziz Yıldırım Fenerbahçe'nin başına geçene kadar, 35 yıl içinde, Galatasaray 10 kez şampiyon oldu.. Aziz Başkan olduktan bu yana, 17 yıldaki şampiyonluk sayısı gene on..
Yani hayatında en çok Galatasaray Şampiyonluğu gören Fener Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray'ın şampiyonluk oranını yüzde yüz arttırıp, 17 yılda iki yıldızdan, "Dört" yıldıza çıkmasını sağladı..
Galatasaraylılar sevinmesin de kim sevinsin..
Baktım, haberi veren gazetemde, müthiş Fenerli kuzenim Gürcan'ın (Bilgiç) bir yazısı var.. Aziz Yıldırım'ın ne olduğunu hem de bir Fenerli yazar olarak öyle müthiş yazmış ki, Aziz okuyacak ve çıldıracak ve on yıl daha kalmaya karar verecek..
Yaşa Gürcan, yaşa.. Aziz'i kızdırmaya devam!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA