Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

TRT bu ihanetten vazgeçsin artık!..

Mevlüt dün yazmış, ama konunun tek tarafını yazdığı için hafif kalmış..
TRT'nin Eurovision Şarkı Yarışması'nı yayınlamaması ayıp ötesi, Türkiye'nin katılmasına izin vermemesi ise ihanettir. Türk Pop Müziğine ihanet..
Her yıl Eurovision seçmeleri Pop Müziğe hareket ve heyecan getirir, yeni besteciler, yeni yorumcular tanımamıza sebep olurdu. Pek çok genç, yetenekli sanatçı kendini gösterme, tanıtma fırsatı bulurdu.
"Bir deli kuyuya taş atar, kırk akıllı çıkaramaz" derler ya.. Bir TRT Genel Müdürü hangi akla hizmetse, TRT'yi yarışmadan çekti.
Eurovision'u EBU (Avrupa Yayın Kuruluşu) organize ediyor. EBU'ya her ülkeden bir kurum üye olabiliyor. Bizde üye TRT.. O çekilince başkası ne yarışabiliyor, ne yayınlayabiliyor.
Sorumsuzluğa bakar mısınız?.
Bu yıl Eurovision'a Rusların Kırım Türkleri'ne 1944 yılında Stalin eliyle yaptıkları sürgünü temsil eden bir şarkı ile katıldıklarını, şarkıyı Cemile adlı bir kızın okuduğunu, nakaratın Türkçe olduğunu daha 6 Nisan'da bu köşede ayrıntılarıyla yazmış, "Ukrayna, Rusya'ya karşı bu şarkı ile çıkıyor" demiştim..
Tarihte ilk defa Amerika ve Çin'in de yayınladığı, ama TRT'nin yayınlamadığı yarışmada Kırım Türkü Cemile /Jamala, hem de Rus rakibi ile çekişti ve birinci oldu. Mevlüt'ün "Rusya golü yedi, TRT uyudu" başlığı o!..
Golü asıl TRT yedi Mevlüt!.
TRT Müzik diye bir kanalı varken.. Tüm dünya Türklerine yönelik TRT Avaz diye bir özel kanalı varken, bu golü yedi, üstelik..
Dilerim birileri ders alır da, kuyudaki taşı artık çıkartırız!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA