Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Tog Bazar, bu pazartesi..

İnşallah yağmur yağmaz da tadı kaçmaz.. Toplum Gönüllüleri Vakfı'nın (TOG) geleneksek pazarı pazartesi sabah 10'da Esma Sultan'da açılıyor..
Bu onuncu yılları..
Geçtiğimiz yıl, 2.284 ziyaretçinin katılımıyla 511 bin liralık bağış sağlayan TOG Bazar, bu sene çocukların daha iyi bir dünyada yaşayabilmesi için "Çocuk Hakları" teması konusunda "Farkındalık" yaratmayı hedefliyor.
TOG, 2005 yılından bugüne kadar elde ettiği 3 milyon 402 bin liralık bağışla 28.355 gencin sosyal sorumluluk eğitimi almasına ve Toplum Gönüllüsü gençlerin sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmesine destek oldu.
TOG Gönüllü Anneleri "18 yaşından küçük herkesi çocuk olarak kabul ediyor ve sahip oldukları hakları savunuyoruz. Cezaevlerinde, hastanelerde, mülteci kamplarında çocuklarla şarkılar söylüyor, oyunlar oynuyoruz! Çocukların potansiyeline ve yapabileceklerine inanıyoruz ve bunun için uygun ortamlar yaratıyoruz. Projelerimizi oluştururken farklı ihtiyaç sahibi çocukların isteklerini ve ihtiyaçlarını gözetiyor, onları dinliyoruz. Çocuklarla oynadığımız "rengarenk" kutu oyunlarımızın isim yaratıcıları tamamen çocuklar! Çocukların eğitim almaları için desteklenip korunmaları gerektiğini biliyoruz." diyorlar.
Hava güzel olsun.. Esma Sultan'a gidelim.. Hepsi el emeği göz nuru ile hazırlamış güzellikleri onlarca standı dolaşıp alalım.. Gelirin geleceğin çocuklarına gideceğini de unutmayalım.. Hem dinlenip eğlenelim, hem de çok hayırlı bir yapalım..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA