Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Emre Çolak!..

Emre Çolak'ın Deportivo La Coruna'ya gidişine çok sevindim..
Birincisi Galatasaray adına tabii.. Oynadığı hemen her maçta takıma zarar veren oyununa rağmen, Fenerli medyanın bilinçli gazı ile kalıyor ve durmadan rakipten oynuyordu.
İkincisi kendi adına..
Bu genç adamda "İyi futbolcu" kumaşı var.. Ama bizde "Jupp Derwall'den sonra" hiçbir hoca bireysel taktik çalışması yaptırmadığı, futbolcunun hatalarının düzeltilmesi için kafa yormadığı ve özel program düzenlenmediği için, zerre ilerlemiyor, bildiği o "Zarar veren" futbolunu sürdürüyordu.. Kendi takımına zarar veren.. Rakibe değil..
Galatasaraylılar iyi bilir.. Müthiş yetenek Tugay da böyleydi. Topu etrafında bir tur dönmeden, ille de bir adam eksiltmeden çıkartmaz, bu arada kaptırdığı topların peşinde koşmadığı için, Galatasaray'ın kontratak golleri yemesine sebep olurdu. Tugay futbolu gittiği Avrupa'da öğrendi. Orda öğrettiler.
Sanırım Emre Çolak da öğrenecek ve o olduğuna inandığım yeteneklerini rakip değil kendi takımı için kullanmaya başlayacaktır.
Bu transfer Emre'yi Türk futboluna kazandıracak, inanıyorum.. Tugay'ı kazandırdığı gibi..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA