Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ben beğendim!..

Birini ilk defa gördüğüm üç oyuncu ve hemen hemen ayni mekanda geçen bir film.. Bence harika bir tiyatro oyunu olur, biri düzenlese..
Para Tuzağı, Money Monster/Para Canavarı filminden söz ediyorum..
Üç oyuncu...
Biri çok sevdiğim, hiç bir filmini kaçırmadığım Julia Roberts.. Öteki gene kaçırmadığım George Clooney.. Bu filme zaten onlar için gittim. Üçüncüsü de ilk kez izlediğim genç Jack O'Connell..
Clooney, Money Monster adlı bir TV programının sunucusu. Roberts da yapımcı. Burada bir ara vereyim.. Bizim tüm Haber TV'si yöneticileri bizahmet bu filme gitsinler de ekonomi programı nasıl yapılır görsünler.. Belki biraz utanır, biraz televizyonculuk öğrenirler..
Clooney, bir programında izleyicileri belli bir şirketin hisse senedini almaya teşvik eder. Ama bir hafta sonra, hisseler öyle düşer ki, yatırımcılar toplam 800 milyon dolar kaybederler. Bunlardan biri, 60 bin dolarlık tüm birikimi yok olan genç O'Connell, canlı yayın sırasında elinde tabanca ile stüdyoya dalar. Film de öyle başlar..
Üç oyuncu.. Ayni mekan.. Sıkıcı geliyor insana değil mi?. Ben başından sonuna merakla ve ilgiyle izledim. Hatta bitsin istemedim..
Çekinmeden tavsiye ederim..
Hele Clooney, müthiş!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA