Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Pazar Neşesi

Bu haftaki Pazar Neşemiz Siret Bali'den.. 11 yıldır dosyamda duruyor ama son günlerde Papa biraz da bizleri yakından ilgilendiren bir konuda gündeme geldi de..
Papa, testislerindeki dayanılmaz sancılardan dolayı perişan durumdaymış. Kardinaller şehrin en saygın doktorunun gizlice getirilmesine karar vermişler.
Doktor gelmiş.. Muayeneler, tahlille, mr'lar.. Herşey.. Sonunda doktor açıklamış.
"Maalesef, Papa milyonda bir rastlanan bir hastalığa tutulmuş.. İyileşmesi için üç gün boyunca aralıksız seks yapması gerekiyor!."
Kardinalleri bir düşünce almış. Sonunda en kıdemli kardinali, gerekli açıklamayı yapmak üzere sözcü olarak görevlendirmişler ve hep beraber Papa'nın yatak odasına girmişler. Kıdemli kardinal durumu anlatınca, uzun bir sessizlik yaşanmış.
Neden sonra Papa "Tanrı günahlarımızı affetsin" demiş, "Bu durumu, ancak dört şart yerine gelirse kabul ederim, aksi halde Tanrı'ma kavuşmak tercihim olacaktır."
"Dört şartınız nedir efendim" diye sormuş kıdemli kardinal..
"Birinci şartım," demiş Papa, "Beraber olacağım kadın kör olmalı ki, kiminle yattığını görmesin.. İkinci şartım, sağır olmalı ki, seslerden nerede olduğunu anlamasın.. Üçüncü şartım, dilsiz olmalı ki, hiç bir yerde bir şey konuşamasın.."
Kısa bir sessizlikten sonra Kıdemli Kardinal sormuş:
"Dördüncü şartınız nedir Papa Hazretleri?
Papa, cevap vermiş:
"Büyük göğüsleri olsun!.."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA