Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Özbekspor’da durum parlak değil!.

Alp Yalman'ın susarak sağladığı büyük destek sayesinde Galatasaray'ın başına çöreklenmeyi başaran Özbek Biraderlerin takımını Aarhus önünde izledik.. Garp Cephesinde yeni bir şey yok.. Oysa geçen yılı bile aratan çok şey var..
En baştan alalım..
Bir defa kenar felaket.. Sıkı bir maç.. İşler iyi gitmiyor.. Kenara bakıp mucize bekliyorsunuz..
Gördükleriniz Riekerink ve Ayhan.. Adlarının yanına "Hoca" sözcüğünü bile ekleyemiyorum.. Bu ikisini gören futbolcu "Şimdi çare bulacaklar" der mi kafasında.. Diyebilir mi?.
Efendim futbolcular onları seviyormuş.. Kendi öğrencilik yıllarınızı hatırlayın. Öğrencinin en sevdiği hiçbir şey öğretmeyen hocadır. Sıkı hoca sevilmez..
Gördüğüm kadarı ile forvet bu yıl, Bruma, Sinan, Yasin olmalı.. Çünkü Bruma da, Yasin de cesaretle ileri oynayan, adam eksiltme yeteneği olan, iyi pas verip, iyi şut atan adamlar.. Ortada Sinan, olmadı Podolski.. Niasse'nin bu ikisinden iyi olduğunu sanmıyorum. Umut'u da elde tutmak lazım.
Orta sahada Sneijder ve Hamit takımın en iyileriydiler. Sneijder aklını başına devşirmiş.. Hamit eski günlerine dönme yolunda.. Müthiş oyun kuruyor ikisi de.. Yanlarındaki kanat adamını ve ileri çıkan bekleri iyi kullanıyorlar..
Bek deyince.. Riekerink hoşlanmıyor belli.. Ya da daha bellisi Özbek biraderler "Taraftarın beğenmediği adamları oynatma ki, bize saldırmasınlar" diye emir vermişler.. Tribün istemezse yoksun.. Oysa oyuna girdiği an gösterdi ki, Sabri, on Linnes eder.. Hem hücuma çıkışları, hem hızla geriye koşuşları, hem de Chedjou gibi bir koridorun kademesine girişleriyle..
Carole henüz geçen yılki formunda değil. Ben hala burada Olcan'ı da bulundururdum. Takımın jokeriydi ayni zamanda..
Chedjou derhal şutlanmalı.. Adam tam süzgeç refakatçi.. Gol dahil kaç gollük hata yaptı, iki haftadır lig maçı oynayıp, bu ara maçını adam denemek için kabul eden Aaurhus önünde.. Geçen yıllarda da böyleydi Chedju.. Yani durum umutsuz.. Zaten Semih var, Serdar Aziz var.. O zaman ısrar niye Chedjou'da..
Özet mi?.
İşte kendi notlarım.
Muslera (5) (Eray: 6)- Linnes (4) (Sabri: 7), Chedju (0) (Salih: Bu adam hala nasıl Galatasaray forması giyer, Özbek kardeşler?. Sizde utanma yok mu?), Hakan (5) (Donk: 4), Carole (5)- Hamit (8), Cemaili (4), Sneijder (8)- Sinan (5) (Bruma: 7), Berk (4) (Sinan:6), Bruma(8) (Yasin:7).

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA