Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Pazar Neşesi

Tam 15 yıldır dosyamda duruyor.. Tarkan adlı bir okur göndermiş..
Güzel kadın televizyon gibidir. Ona bakmaktan kendini alamazsın. Bir yandan ona tutulmak istemezsin ama ne kadar kaçarsan kaç, bir kere alıştın mı, vazgeçemezsin.
Genç kızlar klima gibidir. İlk başta aranızdaki sıcaklığı çok iyi ayarlayabilirsin. Ama beraberliğiniz eskimeye başladığında durum kötüleşir. Hele şöyle aradan bir sene falan geçince mutlaka bir arıza çıkar.
Mini etekler sehpa örtüsü gibidir. Burada amaç altındakini örtmekten ziyade onu ön plana çıkararak estetik bir görünüm sağlamaktır.
Erkeğin karısını aldatması burnunu karıştırması gibidir. Kesinlikle yapılmaması gerekir ama bazıları kendilerini tutmayıp yapıverirler. Yaparken de kimseye görünüp yakalanmak istemezler. Bitirince de çaktırmadan ondan kurtulmak isterler.
Biriyle evlenmeye kalkmak Sayısal Loto oynamak gibidir. Bir takım tahminler üzerine kuruludur. Tahminlerin hepsinin tutması imkansız derecede zordur. Altıda altı muhteşem olur, altıda beş iyidir, altıda dört mutluluk verir, altıda üç buruk bir tesellidir, altıda üç'ten aşağısı ise her şeyi yırtıp attırır.
Bakire bir kızla beraber olmak tahin pekmez yapmak gibidir. Çok tatlı olduğu söylense de başa dönme şansı yoktur.
Çalışan erkek ile ev kadını olan eş, kalem ile kalemtraş gibidir. Çalışıp yıpranan erkek kadının yanına dönünce kendini yenilenmiş, tazelenmiş hisseder. Ama bir yandan da, kadının hayatını tükettiğini fark etmez..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA